Juuri nyt ajankohtaista...


15.03.2020

Seuraamme tarkasti koronatilannetta ja noudatamme kaikkia viranomaisohjeita ja -suosituksia.

Astioiden noudot ja palautukset hoituvat sovitusti.


03.07.2019

Loppukesän ja alkusyksyn juhlajärjestelyjen aika on nyt! Syyshäät kasvattavat suosiotaan ja astiat kannattaakin varata ajoissa. Ja muistathan suositun tiskauspalvelumme! Voit nauttia juhlistasi täysillä miettimättä keittiöön kasautuvaa tiskipinoa...


30.03.2019

kesäjuhat, ylioppilasjuhlat


04.02.2019

Järjestä juhlat helpommin... vuokraa astiat, kalusteet, tekstiilit....

Muistathan myös Juhla-Harlekiinin kattavat catering-palvelut!

Nyt on oikea hetki tilata ja varata! Voit lähettää meille tarjouspyynnön tai tehdä alustavan varauksen haluamallesi päivälle. Valtakunnalliset juhlapäivät, kuten yo-juhlat, myydään ensimmäisenä loppuun. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä.


18.10.2018

Syksyn pimeys on taas saavuttanut Pohjolan, mikä toisaalta luo ihanat puitteet loppuvuoden juhlille. Mikset viettäisi valon juhlaa perheesi ja ystäviesi kera! Pian vietetään myös pikkujouluja ja syksyn uudet ylioppilaat saavat lakkinsa 5.12.

Kun vuokraat meiltä astiat ja ravintola Harlekiinista tarjottavat, voit vain nauttia läheistesi seurasta, kynttilöiden loisteesta ja hyvästä ruoasta. Meiltä löydät astiat, pöydät, tuolit ja tekstiilit. Pyydä tarjous Marjalta marja(at)astiavuokraus.com tai p. 040 756 6904 ja suunnitellaan yhdessä onnistuneet juhlat!

Toimitilamme sijaitsevat Hyvinkäällä ravintola Harlekiinin yhteydessä osoitteessa Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää (Sampotalo). Ja mikä parasta, astioiden nouto- ja palautuspisteessä asioit sateelta suojassa - eli aja ensin Jussinkujalle ja siitä sisään Sampotalon parkkihalliin. Käänny ensimmäisestä käännöksestä heti oikealle ja aja hallin perälle. Opasteet ohjaavat sinut vuokrauspisteen ovelle (ovessa Astiavuokrauksen tarra).

 

laske tilauksellesi alustava hinta

Juhlat kuin juhlat
VAIVATTOMASTI!

Meiltä astiat, kalusteet, somisteet jne.

Tarjouspyyntölomakkeella voit laskea alustavan hinnan tarvitsemillesi tuotteille, ilman sitoumusta!!

TARJOUSPYYNTÖÖN

Astiavuokraus
www.astiavuokraus.com

Toimitilat/astiavarasto:
Kauppatori 1
05800 Hyvinkää
(Sampotalo, Juhla-Harlekiini Oy)

Marja Partanen:
040 756 6904
marja (at) astiavuokraus.com

Laskutusosoite:
Juhla-Harlekiini Oy / Astiavuokraus
Kauppatori 1
05800 Hyvinkää